Waarom een responsive website belangrijk is voor uw bedrijf | WEBSTIJ

Responsive Website

Waarom het belangrijk is om een responsive website te hebben

Het hebben van een responsive website is tegenwoordig essentieel voor elke website-eigenaar. Met de opkomst van mobiele apparaten, zoals smartphones en tablets, gebruiken steeds meer mensen deze apparaten om online te gaan.

Als uw website niet is geoptimaliseerd voor mobiele apparaten, kan dit resulteren in een slechte gebruikerservaring en een hogere bounce rate. Dit wilt zeggen dat de bezoekers van uw website niet lang zullen blijven en al snel uw website zullen verlaten. 

Wat is Responsive Design?

Een responsive website past zich aan aan het scherm van de gebruiker, ongeacht het apparaat dat ze gebruiken. Dit zorgt voor een betere gebruikerservaring en kan de conversieratio’s van uw website verhogen. Bovendien is een responsive website ook belangrijk voor SEO. Google beveelt aan dat websites mobielvriendelijk zijn en geeft voorrang aan websites die dit zijn bij het rangschikken van zoekresultaten.

Bekijk ons aanbod en ontdek hoe wij bij WEBSTIJL uw bedrijf kunnen helpen met een responsive website.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *