WEBSTIJL - Stijlvol Webdesign

Tarieven

Tarieven

Ontdek onze tarieven voor een website of webshop

Website Webshop

Kies voor ons All-in SEO Website pakket en laat je bedrijf groeien met een krachtige online aanwezigheid.

Alles is inbegrepen, van webdesign en logo ontwerpen tot copywriting, SEO optimalisatie, hosting en onderhoud.

Op zoek naar dé oplossing voor een succesvolle online website voor jouw bedrijf die meer offertes en aanvragen opbrengt? Met ons Google SEO Website pakket bieden we een uitgebreide en allesomvattende oplossing waarin alle onderdelen voor een succesvolle website zijn inbegrepen.

Ons All-in SEO Website pakket is meer dan alleen een website; het is een totaalpakket met een vaste prijs waar écht alles is inbegrepen zonder extra veborgen kosten. Met ons All-in SEO Website pakket krijg je niet alleen een professioneel ontworpen website, maar ook een volledige Google SEO-optimalisatie die ervoor zorgt dat je goed vindbaar bent in zoekmachines zoals Google. We richten ons op alle aspecten van zoekmachineoptimalisatie, waaronder on-page optimalisatie, keyword research, en het creëren van geoptimaliseerde content.

Meer klanten en meer offerte aanvragen via een All-in Google SEO Website

Professionele service

Profiteer van onze betrouwbare service en uitstekende klantondersteuning. We staan altijd klaar om je te helpen en te adviseren bij al je online behoeften.

Alles inbegrepen

Van webdesign tot SEO-optimalisatie, copywriting, branding, doorlopende ondersteuning en meer, alles is inbegrepen in één vaste prijs.

Geen contracten, volledige vrijheid

Geniet van volledige vrijheid. We streven naar een langdurige samenwerking gebaseerd op vertrouwen en tevredenheid, zonder enige verplichting.

Geen verborgen kosten

Geen verrassingen of extra kosten achteraf of bij aanpassingen aan jouw website; wij bieden transparante tarieven zonder verborgen kosten.

Ontdek Onze Transparante Tarieven en Prijzen

Bij WEBSTIJL geloven we in transparante prijzen. We begrijpen hoe belangrijk het is voor bedrijven om duidelijkheid te bieden aan hun klanten, vooral als het gaat om kosten. Daarom hebben we een transparant prijsbeleid dat ervoor zorgt dat u altijd weet waar u aan toe bent.

Ons doel is om eerlijke en betaalbare oplossingen te bieden aan onze klanten. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe website, uw online aanwezigheid wilt verbeteren via Google SEO of een eigen webshop wilt beginnen, wij bieden heldere prijzen en geen verborgen kosten.

Aanvullende website diensten en tarieven

Geen contracten, volledige vrijheid

Bij WEBSTIJL geloven we in transparantie als het gaat om onze prijzen. We begrijpen dat het voor jou als ondernemer belangrijk is om te weten wat de kosten zijn voor een website laten maken. Daarom bieden we duidelijke en transparante tarieven aan voor het laten maken van een website, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Ontdek onze transparante prijzen

Ontdek onze tarieven zodat je precies weet waar je aan toe bent. Bij WEBSTIJL hanteren we transparante en eerlijke prijzen en zijn er geen verborgen kosten.

Geen contracten, volledige vrijheid

Kies voor een webdesign partner zonder dat u zich hierbij moet verbinden aan een vast contract, wij geloven in volledige vrijheid en flexibiliteit.
Wat kost een website bij WEBSTIJL? Ontdek onze website tarieven

Beginner

Een betaalbare start voor jouw online aanwezigheid.
Eenvoudig en functioneel ontwerp
Basisfunctionaliteiten
Responsief op alle apparaten
Eén-op-één begeleiding bij het opzetten
Snelle oplevering
Vanaf

€500

Professioneel

Een professionele website voor serieuze groei.
Aangepast ontwerp en branding
Uitgebreide functionaliteiten
Geoptimaliseerd voor zoekmachines
Integratie van social media en livechat
Training en ondersteuning
Vanaf

€1000

All-in SEO Website

De complete oplossing voor online succes.
Geavanceerd ontwerp en branding
SEO-optimalisatie en zoekwoordanalyse
Doorlopende ondersteuning en updates
Geïntegreerde online chatfunctie
Uitgebreide rapportage en analyse

€1750

/jaar
Alle prijzen zijn excl. 21% BTW.

Offerte aanvragen voor het laten maken van een nieuwe website?

Benieuwd hoevoel het kost om een nieuwe website laten maken voor jouw bedrijf? Vraag nu jouw prijs aan of ontvang een gratis website offerte op maat.
WEBSTIJL - Stijlvol webdesign
© 2024 WEBSTIJL - Alle rechten voorbehouden
BTW BE 0785.907.163

Plan een Gratis Adviesgesprek

Wil je weten wat een professionele website voor jouw bedrijf kan betekenen? Vraag nu een gratis adviesgesprek aan bij WEBSTIJL en ontdek hoe wij jouw bedrijf kunnen helpen.  Ontvang persoonlijk advies over webdesign, Google SEO en onze effectieve marketingstrategieën.