Bekijk hier de meest gestelde vragen van onze klanten.

Welkom op onze FAQ-pagina! Hier hebben we antwoorden op veelgestelde vragen over onze diensten en werkwijze verzameld, zodat u een duidelijk beeld kunt krijgen van wat we voor u kunnen betekenen. Vind snel en eenvoudig de informatie die u zoekt.

Website laten maken in Aarschot

Veelgestelde vragen.

Bent u benieuwd hoe ons webdesignproces verloopt? Wilt u meer weten over onze tarieven en prijzen? Of heeft u specifieke vragen over SEO-optimalisatie en online zichtbaarheid? We hebben de antwoorden op deze vragen en meer voor u klaarstaan. Blader door onze FAQ-sectie en vind snel en eenvoudig de informatie die u zoekt.

Vragen over webdesign?

We begrijpen dat het ontwerpen van een website een belangrijk aspect is van uw online aanwezigheid. U wilt zeker zijn van een website die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook effectief is in het aantrekken van potentiële klanten. Hier zijn enkele veelgestelde vragen over ons websiteontwerp, samen met onze antwoorden om u een beter inzicht te geven in onze aanpak.

Ja, we bieden training en ondersteuning, zodat u uw website kunt beheren, maar we staan ook klaar om te helpen indien nodig. U kan als klant steeds op onze ondersteuning rekenen.

Als je al een bestaande URL of website hebt, kunnen we deze overnemen als dat technisch mogelijk is. Hiervoor hebben we een autorisatiecode nodig, die we zullen aanvragen en naar het e-mailadres van de huidige eigenaar van de website laten sturen. Op deze manier kunnen we de nieuwe website live zetten op je huidige webadres, zodat je geen nieuwe domeinnaam hoeft te kopen.

Ons websiteontwerp onderscheidt zich door zijn stijlvolle en aantrekkelijke design. We creëren websites die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook bedrijven helpen om meer offerteaanvragen te genereren. Dat is wat ons echt onderscheidt van anderen in de branche.

De tijd om een website te ontwerpen en te lanceren kan variëren afhankelijk van de complexiteit van het project en de benodigde functies. Gemiddeld genomen duurt het ontwerpproces enkele weken. We streven er echter naar om efficiënt te werken en projecten binnen een redelijke termijn te voltooien.

Ja, we bieden onderhouds- en updateservices voor elke website om ervoor te zorgen dat uw site up-to-date blijft, veilig is en optimaal blijft presteren. Dit omvat het regelmatig bijwerken van inhoud, beveiligingspatches en technische updates.

Ja, we kunnen uw bestaande website herontwerpen om deze te verbeteren op het gebied van visueel ontwerp, functionaliteit en prestaties. We kunnen uw site moderniseren en aanpassen aan de nieuwste webstandaarden.

Wij nemen de verantwoordelijkheid voor deze technische aspecten volledig op ons, inclusief websitehosting en domeinnaamregistratie. Dit zorgt voor een naadloze ervaring voor onze klanten en biedt tevens optimale kansen voor SEO-optimalisatie. Dankzij ons eigen beheer van de hosting hebben wij volledige controle over de technische aspecten die essentieel zijn voor een succesvolle SEO-optimalisatie.

Responsief webdesign houdt in dat een website zich automatisch aanpast aan verschillende schermformaten, zoals die van mobiele telefoons, tablets en desktopcomputers. Het is belangrijk omdat het ervoor zorgt dat uw website er goed uitziet en goed presteert op alle apparaten, wat de gebruikerservaring verbetert en uw zoekmachineclassificaties kan verbeteren.

We werken nauw samen met onze klanten om hun visie en doelen te begrijpen. Dit begint met een grondig overleg om hun behoeften te bespreken en gaat verder met conceptontwikkeling, ontwerp, feedbackrondes en uiteindelijke implementatie. We blijven gedurende het hele proces communiceren om ervoor te zorgen dat het ontwerp aan hun verwachtingen voldoet.

Absoluut. Als professionele webdesigners zijn wij gedreven in het creëren van aangepaste ontwerpen die naadloos aansluiten bij de branding en visuele identiteit van uw bedrijf. We werken samen met u om ervoor te zorgen dat het ontwerp uw merkwaarden en -doelen weerspiegelt.

Ons dienstenaanbod omvat niet alleen webdesign en SEO-optimalisatie, maar ook een scala aan aanvullende services om aan al uw zakelijke behoeften te voldoen. Wij bieden onder andere professioneel sociaalmediabeheer om uw online aanwezigheid te versterken, aantrekkelijke logo-ontwerpen die uw merkidentiteit weerspiegelen, de creatie van overtuigende visitekaartjes en ander promotiemateriaal om uw bedrijf te promoten.

Daarnaast verzorgen wij bedrukking van t-shirts en andere kledingstukken om uw merk in stijl te dragen. Als u op zoek bent naar hoogwaardige visuele inhoud, bieden wij ook fotografie- en zelfs dronefotografiediensten op aanvraag. Bij WEBSTIJL streven we ernaar om een allesomvattende partner te zijn voor al uw zakelijke behoeften, met creatieve oplossingen die verder gaan dan alleen webdesign en SEO.

Google SEO Optimalisatie

We begrijpen dat u wellicht enkele vragen heeft over hoe we zoekmachineoptimalisatie (SEO) integreren in onze websites om uw online zichtbaarheid te vergroten. Hier zijn enkele veelgestelde vragen over SEO, samen met onze deskundige antwoorden om u te helpen begrijpen hoe we uw website effectiever maken in zoekmachines.

SEO-optimalisatie, ook wel bekend als zoekmachineoptimalisatie, is een strategisch proces waarbij zowel de inhoud als de technische aspecten van uw website worden aangepast en geoptimaliseerd. Het uiteindelijke doel is om uw website hoger te laten verschijnen in de zoekresultaten van populaire zoekmachines, zoals Google. Dit is van essentieel belang, omdat het de online zichtbaarheid van uw bedrijf vergroot en ervoor zorgt dat potentiële klanten u gemakkelijker kunnen vinden wanneer ze op zoek zijn naar producten of diensten die u aanbiedt.

We kunnen u geen absolute garantie bieden dat uw website altijd de eerste positie in Google zal bereiken, aangezien zoekmachineposities afhangen van verschillende factoren. Wat we wel kunnen beloven, is dat we ons uiterste best zullen doen om uw positie te verbeteren door middel van bewezen en effectieve SEO-strategieën. Ons doel is om uw website naar de top van de zoekresultaten te brengen en u een aanzienlijke aanwezigheid op de eerste pagina van Google te garanderen.

Zodra uw bestelling is ontvangen gaan wij aan de slag om uw website te maken en de content te optimaliseren voor Google. Dit duurt doorgaans 4 weken. Hierna kan u de website controleren en eventuele aanpassen doorsturen naar ons voordat wij de website live publiceren.

Resultaten variëren, maar meestal duurt het enkele maanden voordat u significante verbeteringen in de zoekresultaten ziet. Dit omdat Google de inhoud van de website moet indexeren en het ook enige tijd duurt voordat onze SEO inspanningen zichtbaar zijn.

Ja, maar om de beste garanties te en resultaten te bieden maken we het beste de site vanaf nul op. Op die manier kunnen we ervoor zorgen dat uw website is geoptimaliseerd volgens de nieuwste normen en technologieën voor SEO, wat essentieel is voor maximale prestaties. We behouden wel de huidige domeinnaam van je huidige website op voorwaarde dat je hier zelf eigenaar van bent.

We besteden aandacht aan de laadsnelheid van uw website, omdat dit een cruciale factor is voor gebruikerservaring en SEO. We optimaliseren afbeeldingen en codering om ervoor te zorgen dat uw site snel laadt op verschillende apparaten.

Het aantal offerteaanvragen varieert afhankelijk van uw branche en locatie, maar we streven ernaar om uw website zo effectief mogelijk te maken zodat u zo veel mogelijk offertes ontvangt.